Alícia, el musical

 

AUDITÒRIUM SA MÀNIGA (CALA MILLOR)
Dissabte, 10 de desembre, a les 18 h
ALÍCIA, EL MUSICAL
Companyia Mallorca So
Direcció: Rafel Brunet
Entrada: 10 €

 

 

Alícia és una nina molt imaginativa que no aconsegueix concentrar-se en l’estudi i no para de tafanejar en els seus pensaments més fantàstics mentre passeja pel parc amb la seva institutriu. De sobte, veu passar un conill blanc molt atrafegat i li va al darrere. Seguint el conill blanc, es capbussa a un món màgic ple de sorpreses.
Entre balls i cançons, un seguit de personatges estrafolaris -com les Flors tòtiles, l’Eruga mística, un Moix que apareix i desapareix, un Capeller excèntric, una Llebre boja- desfilen al voltant d’Alícia, que arriba a presentar-se davant la Reina de Cors i jugar amb ella una partida de croquet. Alícia fa enfadar tant la Reina que ordena que li tallin el cap. Alícia s’amaga entre els nins-espectadors que l’ajuden a escapar.

Finalment, després de moltes peripècies torna a trobar-se enmig del parc amb la seva educadora, que la sermoneja i li diu que cal que sigui realista i menys fantasiosa. Alícia no sap si allò que ha viscut és realitat o ficció.

Musical en llengua catalana
Venda d’entrades: https://ticketib.com/events/alicia-el-musical-cala-millor

 

Aquest article s'ha catalogat com a Local per Aina Nadal representant Sa Màniga. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.