Celebrat a Son Servera el Dia Internacional de l’eliminació de la violència contra les dones

L’Assemblea General de les Nacions Unides va declarar en 1999 el 25 de novembre com el Dia Internacional de l’eliminació de la violència contra les dones.
Un any més, des de l’Ajuntament de Son Servera i amb la implicació de les escoles municipals, veïnats i veïnades, associacions… i en definitiva, tota la ciutadania, heu van celebrar amb una setmana dedicada a la conscienciació d’aquesta xacra .
Es feren Tallers per a nins i nines, joves, actes institucionals, formacions, xerrades i campanyes específiques per a bars o instal·lacions municipals i cinema per remoure consciències completen aquesta campanya per donar visibilitat a aquest dia.
A més de paradetes informatives , repartiment de punts de llibre , pins, polseres i flors , entre d’altres fet partícips a tothom d’aquesta celebració que va tenir om a acte central la lectura del manifest institucional i l’acte simbòlic de dipositar 38 roses, en memòria de les 38 víctimes que han mort per aquesta classe de violència aquest any.
Amb aquests actes, Son Servera continua treballant per a la igualtat. L’acte va finalitzar amb un minut de silenci.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.