Especial i gran concert de Santa Cecília de la Banda de Música de Sant Llorenç des Cardassar dirigida per Miquel Àngel Llull

La Banda de Música de Sant Llorenç celebrà el passat diumenge dia 27 de novembre, a l’Espai 36 de Sant Llorenç, el concert dedicat a la seva patrona Santa Cecília.
Fou el primer concert de Santa Cecília del nou director de la banda Miquel Àngel Llull, ja que el proper mes de gener complirà un any al front de la banda. També fou el primer concert pels nous músics que s’incorporaren a la banda. A més, va ser un concert molt especial i emotiu ja que alguns dels joves integrants de la banda en foren els protagonistes.
Presentà el concert la presidenta de la banda, Mireia Mestre. El concert començà amb As winds dance de Samuel R. Hazo, després continuà amb l’Andante per a flauta KV 315 amb na Maria Miquela Santandreu com a flauta solista. Continuaren amb Jumper d’Óscar Navarro amb na Llucia Nebot com a clarinet solista i Baghira d’en Ferrer Ferran amb na Marta Galmés com a saxo solista.
A la segona part del concert tocaren Trumpet Melody amb n’Andreu Llull com a trompeta solista i Blue Moon amb els veterans i grans músics Bartomeu Mestre i Toni Llodrà com a saxofons solistes.
El concert que fou dirigit de forma magistral pel director Miquel Àngel Llull, acabà amb Dos danzas latinas de André Weignen.
Pel que fa a la tradicional presentació per Santa Cecília dels nous integrants de la banda, enguany s’han incorporat les flautistes Francina Jaume Barceló i n’Èlia Agnès Grech Cabrer i la clarinetista Maria Cursach Mestre. Fou un horabaixa ple de nervis pels més jovenets però molt emocionant i emotiu, un concert que sens dubte recordaran durant molts d’anys.
A més, es va fer l’entrega dels diplomes a dos músics per la seva dedicació a la banda de música al llarg de deu anys, ells són: el clarinetista Jesús Fariñas i la saxofonista Maria Aurora Pascual.
Enhorabona al director de la banda Miquel Àngel Llull, per l’elecció de les obres, ja que el concert va encantar al nombrós públic assistent que sens dubte no es volia perdre aquesta cita tan especial per a la gent amant de la música, com és l’especial Concert de Santa Cecília.
A més del seu director, donar l’enhorabona a tots i cada un dels components de la banda llorencina per la dedicació, estudi, i entrega al llarg de l’any, i per la generositat dels músics veterans i veteranes, cedint el protagonisme als joves músics, ja que entre tots fan possible poder oferir aquests fantàstics concerts al temps que asseguren la continuïtat de la banda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.