Èxit de la Setmana Cultural 2022 de la Banda de Municipal de Manacor

La Banda Municipal de Manacor, dirigida per Eduardo Bernabéu, celebrà amb gran èxit la Setmana Cultural de Manacor 2022 en honor a la patrona dels músics Santa Cecília.
La setmana començà amb un concert a l’església de Crist Rei el dia 20 de novembre. El concert fou a càrrec dels joves components de la Banda Infantil, la banda Jove i la banda Municipal de Manacor.
El dimarts dia 22 de novembre, dia de la Patrona, es celebrà un concert en la modalitat de solistes. Eren formacions reduïdes de dos o tres músics. Es varen poder escoltar obres d’alt nivell interpretades per diferents músics de distintes especialitats.
El dijous 24 de novembre fou el concert de ensembles, grup de la banda. Cada grup d’instruments (flautes, clarinets, saxos, trombons, trompetes, i percussió) interpretà dus obres de repertori molt variat. Es varen poder escoltar obres de diferents èpoques i estils de musical com: Carmen de Bizet, Rosalia, ragtimes…entre d’altres.
La Setmana Cultural finalitzà el passat diumenge amb una Diada de germanor, a més d’una curta excursió a na Penyal que acabà amb un dinar al restaurant Bonanza de Cala Millor.
La Junta Directiva de la Banda, vol agrair la participació de tots els membres i famílies per la seva implicació i compromís i a qui desitjam molts anys i molta música per sempre. I com sempre diuen els músics i director: SEGUINT FENT BANDA.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.