Viatge a Granada de la Banda de Música de Felanitx convidada per la Banda de Música de Maracena

La Banda de Música de Felanitx fa els darrers preparatius de cara al seu viatge a Granada. El motiu no és ni més ni manco que la invitació de la Banda de Música de Maracena, un municipi proper a la ciutat granadina, a participar en un concert conjunt. Serà un esdeveniment molt especial, ja que participaran en l’estrena del nou auditori de la localitat.
El repertori escollit per a l’ocasió serà un bis de les peces interpretades al concert de Santa Cecília al Convent de Felanitx fa quinze dies, titulat “Vents d’Itàlia”, amb l’addició de La Gazzaladra, de G. Rossini. A més a més, la Banda de Maracena s’ha preparat paral·lelament algunes de les obres d’aquest repertori per a poder tocar-les conjuntament les dues bandes, al concert que serà el proper dissabte dia 10.
Els músics de la banda amb el seu director Víctor Ferragut, han estat assajant intensament aquests darrers dies per acabar de polir les obres de cara a l’intercanvi, que no només serà musical i cultural sinó també de germanor. La Banda de Felanitx espera en un futur proper poder repetir l’intercanvi amb la Banda de Maracena, la pròxima vegada a Mallorca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.