Encesa dels llums de Nadal a Son Servera

El passat diumenge vespre dia 4 de desembre, va ser el torn de l’encesa dels llums a Son Servera.
Un any més la plaça de Sant Joan va estar plena de gent, on els més petits acompanyaren a la batlessa, Natàlia Troya, i el regidor de Festes, Fa Fang Dong Hu, en el compte enrere que va il·luminar el poble i el gran arbre de Nadal que ocupa la plaça.
Seguidament la música va amenitzar la primera nit d’aquest somni de Nadal, que poc a poc després dels darrers any torna a la normalitat amb les famílies al carrer, gaudint de la companyia dels amics a l’encesa de llums i el inici les Festes de Nadal 2022.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.