Mostra degustació de plats nadalencs 2022 a l’Associació Gent Gran Punta de n’Amer de sa Coma i celebració del 20è Aniversari

El passat 13 de novembre 2021 és va complir un any en que va sortir elegida la nova junta directiva de l’Associació Gent Gran Punta de n’Amer de sa Coma, per dimissió de l’anterior presidenta Margalida Barceló. A l’Ajuntament de Sant Llorenç estaven pendents del canvi de batlia. Ja amb el nou batle Pep Jaume i l’assistència de la regidora de la Gent Gran, Maria Galmés. El dia 7 de desembre Margalida Barceló va entregar les claus del local a la nova junta directiva.
Els components que agafaren el relleu de l’Associació Gent Gran Punta de n’Amer de sa Coma són: president Salvador Ginard; vice-presidenta Carmen Alvarez; secretari Santiago Sevillano; tressorer Jaume Puigrós; Vocals: Biel Alcover; Joan Riera; Maria Bauzá; Mª Carmen Aguilar; Juani Nuñez; i Francisca Sansó, i col·laboradors adjunts a la directiva: Andreu Alcover; Antonio López, Domingo Rodríguez; Pilar Tora; i Margalida Barceló.
Al llarg d’aquest any la nova junta directiva ha estat treballant i organitzant viatges, excursions, de les quals destacar la Trobada a Lluc, i les activitats de: ball en línia, gimnàstica, berenars dels dimarts, cant coral, memòria, jocs de taula, petanca, i danses del món.
Per aquesta darrera activitat el passat mes d’octubre l’entitat CaixaBanc de sa Coma, els va concedir una subvenció que recolliren de mans de la seva directora Isabel Martí, un funcionari de l’entitat, el secretari de l’associació Santiago Sevillano, i els directius Francisco Goméz i Biel Alcover.
Al llarg de l’any a l’associació van celebrant els ja tradicionals berenars dels dimarts que són molt apreciats pels socis, a més de dinars i festes especials, la darrera va ser bunyolada per les Verges.
Per aquest mes de desembre la junta directiva de l’associació estan organitzant pel dia 17, el tradicional sopar demostració i degustació de Plats Nadalencs que aportaran els socis i sòcies. A més es rifaran sis canastres pels socis.
Al sopar, a més dels socis i el president de la Federació de la Part Forana de les Persones Majors, Joan Bibiloni, la junta directiva a convidat a tots els membres de la corporació municipal de Sant Llorenç des Cardassar.
Va ser el 27 de desembre de 2002 quan es va constituir la primera junta directiva de l’Associació Gent Gran Punta de n’Amer de sa Coma, que enguany celebra el 20è Aniversari de la seva constitució.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.