Les neules de Tomàs Martínez

Per menjar o per decorar; a les cases o a l’església (i fins i tot a casaments i  a l’escola); de farina o de paper; de blanques o de color… tot un ventall de possibilitats és el que ens va descobrir el passat diumenge Tomàs Martínez a l’Espai 36 en la presentació  del seu llibre sobre les neules Cada cosa a son temps i per Nadal, neules”.

Introduït pel seu company i amic Montserrat Nadal i ajudat en tot moment per na Miquela i na Joana, les nostres “decoradores oficials” de les neules llorencines, en Tomàs va fer una presentació amena, didàctica i que va passar volant, entre comentaris de la gent i apunts que encara enriquiren la xerrada. Finalment, hi va haver signatura de llibres amb dedicació de l’autor.

En resum, una bona vetlada cultural amb un llibre que, a falta de llegir-lo, pinta molt bé. Vos deix, per acabar, unes quantes fotografies de l’acte:

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.