Celebrat el viatge i Concert Extraordinari de la Banda de Música de Felanitx a la ciutat de Maracena

Aquest passat pont de la Puríssima, la Banda de Música de Felanitx va viatjar fins a Granada per a realitzar un concert extraordinari, en motiu de la invitació de la Banda Municipal de Maracena a participar en un concert conjunt per celebrar la inauguració del nou Espacio Escénico Ciudad de Maracena.
Les dues bandes varen oferir al públic una selecció de repertori de compositors italians, amb les obertures de les òperes de Nabucco, Aida i La gazza ladra i la Sinfonia de Tancredi, així com també la obra Echoes of San Marco.
Va ser un concert molt especial, tant pels músics felanitxers com pel seu director Victor Ferragut. El públic tant de Maracena com els més de trenta felanitxers que varen acompanyar els músics de la Banda, varen quedar encantats amb les interpretacions.
Aquest agermanament ha sorgit arrel de la música concarrina de la Banda de Felanitx, Margalida Rubio, que va anar a cursar els seus estudis universitaris a Granada i va començar a tocar amb la Banda de Maracena, sent l’enllaç de les dues formacions. S’espera que en un futur proper, torni a tenir lloc aquest intercanvi, aquesta vegada amb la visita dels granadins a Mallorca.
Aprofitant el viatge, segons ens informà el bon amic i component de la banda, Xim Tomàs, tant els músics de la banda com els familiars que els acompanyaren varen poder aprofitar per fer turisme pels espais més emblemàtics de la Ciutat de Granada, on heu passaren molt bé i es divertiren de valent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.