Després de les actuacions de KamBrass Quintet a Mallorca acabaràn l’any en concerts a León, Reus, Tarragona, Moià i Lucerna

El passat 25 i 27 de novembre KamBrass Quintet va oferir dos concerts, a Felanitx i Manacor respectivament. Amb un aforament pràcticament ple i entrades esgotades KamBrass va presentar un programa variat format per obres de Lutoslawski, Rachmaninoff, Johann Sebastian Bach entre d’altres. Dos concerts sinònims d’èxit, on els músics interactuen amb el públic, explicant el transcurs del concert.

També el passat 28 de novembre, conjuntament amb el conservatori de Felanitx, van realitzar unes jornades de música de cambra. On tots els grups de música de cambra participaren, realitzant una taula rodona sobre el món professional de la música de cambra, responent les preguntes que els mateixos alumnes del conservatori els feien. I també treballant el repertori amb els membres del quintet.

La jove formació ja sent Mallorca com casa seva, ja que des dels seus inicis, els escenaris de la nostra illa formen part de les seves gires.
Acabaran aquest 2022 amb un desembre ple de concerts a ciutats com: León (dintre del reconegut festival Monteleón), Reus, Tarragona, Moià i Lucerna.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.