Punyetes

Si el Partit Popular no està disposat a renovar els Tribunals Suprem i Constitucional si no es nomenen jutges de la seva ideologia, encara que les institucions europees els hagin estirat les orelles diverses vegades pel dèficit democràtic que suposa, no és una prova ben clara que saben cert que els nous jutges no seran independents? No és evident que no els interessa la imparcialitat del sistema judicial espanyol?

Si el TC pot aturar una llei que encara no ha estat aprovada pel Congrés i pel Senat, on és la suposada separació de poders? És democràtic que un grup de senyors amb toga puguin aturar les lleis abans que siguin ni tan sols debatudes pels representants del poble?

O és això el que entenen per «Marca Espanya»?

3 pensaments a “Punyetes

  1. Betuelmon sagrat quin sermó!. Sempre escriure tan exaltat. Sort encara que avui és curt l’escrit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.