La final del mundial

Despres de 29 dies de futbol, fase de grups, vuitens, quarts i semis, va arribar la gran final  entre dues gran seleccions (Argentina-França).

Era el mundial de l’emoció i la final no podia defraudar, la jugaven un dels millors jugadors que hem vist i un dels millors que veurem. Va ser una bona final, digne d’aquest mundial tan atípic com bo.

Dominava  Argentina i es posà 2-0, però al minut 80 despertà una bèstia i amb 10 minuts empatà el gran  partit.

Ja a la porroga, en Messi feia el gol que pareixia definitiu, però Mpape tornava a marcar des dels 11 metres.

Als penalts amb en ‘Dibu’ baix els pals i Montiel, jugador del Sevilla, fent el gol definitiu, Argentina sortí campiona del món.

ENHORABONA ARGENTINA!.

Ara i haura qui comparara a Maradona i Messi, però en Maradona és en Maradona i en Messi és en Messi i tots dos són Argentins. L’enhorabona una altra vegada als argentins!.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.