La Federació de Persones Majors de la Part Forana de Mallorca reuní a 1.486 socis als dinars de Nadal 2022

Els dies 14,15, i 16 de desembre la Federació de Persones Majors de la Part Forana de Mallorca, que presideix Joan Bibiloni, reuní al tradicional de dinar de Nadal al restaurant de Binicomprat a 1.486 socis de 57 associacions de Persones Majors de la Part Forana
Després d’uns anys sense poder celebrar-se el dinar degut a la pandèmia de la Covid, enguany heu celebraren amb molta d’il·lusió i alegria.
Al menú dels tres dies es van servir un bons aperitius i de primer plat, arròs de peix i marisc a voler; i de segon la tradicional porcelleta o pollastre amb un bon acompanyament de vinets, cava, tarta reina amb gelat, i assortit de torrons acompanyats de cava.
Per part de les autoritats hi assistí el primer dia la Presidenta del Consell, Catalina Cladera; el segon la Consellera d’Hisenda del Govern Balear, Rosario Sánchez; i el darrer dia la Presidenta del Govern Balear, Francina Armengol.

El president de la Federació, Joan Bibiloni,. i altres membres de la directiva hi assistiren els tres dies i obsequiaren als socis amb un tiquet per les rifes que feren amb regals d’electrodomèstics donats per, Caixa Banc, especials per a la gent major, a més de viatges de l’agència Barceló de sa Pobla, de viatges Kontiki, i altres obsequis de Binicomprat/Ses Torres.

Els tres dies el president de l’entitat, Joan Bibiloni, va recordar a petició de la consellera de Salut que no va poder assistir als dinars,de la importància per a la gent major de la vacunació del grip i de la Covid, ja que el virus continua actiu i afecta principalment als majors i nins.

Els tres dies de la trobada, al final dels dinars i rifes, varen ser molts els que s’animaren a ballar als sons de l’orquestra, demostrant que la Gent Gran estan en forma i que aprofiten bé les activitats de ball que realitzen les respectives associacions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.