La Federació de Persones Majors de la Part Forana de Mallorca reuní a 1.486 socis als dinars de Nadal 2022

Els dies 14,15, i 16 de desembre la Federació de Persones Majors de la Part Forana de Mallorca, que presideix Joan Bibiloni, reuní al tradicional de dinar de Nadal al restaurant de Binicomprat a 1.486 socis de 57 associacions de Persones Majors de la Part Forana
Després d’uns anys sense poder celebrar-se el dinar degut a la pandèmia de la Covid, enguany heu celebraren amb molta d’il·lusió i alegria.
Al menú dels tres dies es van servir un bons aperitius i de primer plat, arròs de peix i marisc a voler; i de segon la tradicional porcelleta o pollastre amb un bon acompanyament de vinets, cava, tarta reina amb gelat, i assortit de torrons acompanyats de cava.
Per part de les autoritats hi assistí el primer dia la Presidenta del Consell, Catalina Cladera; el segon la Consellera d’Hisenda del Govern Balear, Rosario Sánchez; i el darrer dia la Presidenta del Govern Balear, Francina Armengol.

El president de la Federació, Joan Bibiloni,. i altres membres de la directiva hi assistiren els tres dies i obsequiaren als socis amb un tiquet per les rifes que feren amb regals d’electrodomèstics donats per, Caixa Banc, especials per a la gent major, a més de viatges de l’agència Barceló de sa Pobla, de viatges Kontiki, i altres obsequis de Binicomprat/Ses Torres.

Els tres dies el president de l’entitat, Joan Bibiloni, va recordar a petició de la consellera de Salut que no va poder assistir als dinars,de la importància per a la gent major de la vacunació del grip i de la Covid, ja que el virus continua actiu i afecta principalment als majors i nins.

Els tres dies de la trobada, al final dels dinars i rifes, varen ser molts els que s’animaren a ballar als sons de l’orquestra, demostrant que la Gent Gran estan en forma i que aprofiten bé les activitats de ball que realitzen les respectives associacions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.