Presentació del llibre “Sant Llorenç, 2021”, de Josep Cortès

Dimecres, dia 28 de desembre, a l’Espai36, Antoni Riera Melis «Xaret», presentarà el llibre «Sant Llorenç des Cardassar 2021», de Josep Cortès.

El llibre ve a esser una radiografia del que hi havia en el municipi de Sant Llorenç el 2021, presentat des de diversos punts de vista: població (piràmides, lloc de naixement, nacionalitat, població activa…); comerç (els negocis –bars, restaurants, botigues, despatxos, supermercats…– que hi ha a cada un dels carrers dels diversos nuclis urbans); turisme (nom dels hotels, amb les places i categories, de cada nucli urbà); economia (fonts d’on provenen els ingressos, renda bruta, atur…); pressió urbanística a foravila;

persones amb mèrits reconeguts dins els àmbits municipal, universitari, intel·lectual, artístic…; resultats de totes les eleccions des del 1979 ençà; escoles i escoletes de Sant Llorenç, Son Carrió i sa Coma (mestres, alumnes i professorat especialitzat); sanitat (metges, dentistes, farmàcies, centres de salut, covid…); associacions culturals, esportives, cíviques…; i una quarantena de dibuixos a llapis de diferents indrets del municipi, fets pel mateix autor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.