Presentació del llibre “Sant Llorenç, 2021”, de Josep Cortès

Dimecres, dia 28 de desembre, a l’Espai36, Antoni Riera Melis «Xaret», presentarà el llibre «Sant Llorenç des Cardassar 2021», de Josep Cortès.

El llibre ve a esser una radiografia del que hi havia en el municipi de Sant Llorenç el 2021, presentat des de diversos punts de vista: població (piràmides, lloc de naixement, nacionalitat, població activa…); comerç (els negocis –bars, restaurants, botigues, despatxos, supermercats…– que hi ha a cada un dels carrers dels diversos nuclis urbans); turisme (nom dels hotels, amb les places i categories, de cada nucli urbà); economia (fonts d’on provenen els ingressos, renda bruta, atur…); pressió urbanística a foravila;

persones amb mèrits reconeguts dins els àmbits municipal, universitari, intel·lectual, artístic…; resultats de totes les eleccions des del 1979 ençà; escoles i escoletes de Sant Llorenç, Son Carrió i sa Coma (mestres, alumnes i professorat especialitzat); sanitat (metges, dentistes, farmàcies, centres de salut, covid…); associacions culturals, esportives, cíviques…; i una quarantena de dibuixos a llapis de diferents indrets del municipi, fets pel mateix autor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.