Extraordinari concert de Nadal de la Banda de Música de Manacor, dirigida per Salvador Brotons i la col·laboració dels Blauets de Lluc

La Banda de Música de Manacor acaba l’any amb un extraordinari i màgic concert de Nadal 2022 a l ‘Auditori de Manacor, dirigit pel director convidat Salvador Brotons (ex director de l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears) i amb la col·laboració especial de l’Escolania dels Blauets de Lluc.

El concert va començar amb una explosiva obertura “Cavalleria Ligera”, seguida de la suite num.2 de l’Arléssien de Bizet. A continuació l’obra més difícil del concert, escrita pel mateix Salvador Brotons “Tango i Romaza”. Una obra amb una part lenta i una més ràpida combinant diferents ritmes.
Era una obra que requeria molta feina prèviament amb els músics de la banda, i que efectivament feren amb el director Eduardo Bernábeu, que va exigir als músics el seu màxim potencial, ja que havia de dirigir el concert el seu amic i company Salvador Brotons. Per a la banda va ser tot un honor poder-la interpretar amb el propi compositor de l’obra portant la batuta.

Per a la segona part del concert, la banda va comptar amb la participació dels Blauets de Lluc i la del seu director Ricard Terrades, i van interpretar “recull Balear” i recull de nadales catalanes” també escrites pel mateix compositor Salvador Brotons.
Cal destacar una excel·lent interpretació de la banda amb l’acompanyament de les veus dels Blauets de Lluc, que pareixien angelets cantant. El nombrós públic present que omplia l’Auditori va respondre amb nombrosos aplaudiments.
Amb aquest concert la banda aprofità per acabar els concerts de l’any i comença ja a preparar les properes actuacions que tenen previstes: la cavalcada de Reis i Sant Antoni.
Acabà el Concert amb la felicitació de Nadal als espectadors de tots els components de la banda , directors i Blauets de Lluc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.