Celebració del Brindis d’Any Nou

Aquest passat dimecres , la Junta Local del Partit Popular de Sant Llorenç des Cardassar celebrà l’inici d’any 2023 amb un Brindis de Cap d’Any. L’esdeveniment fou programat per les 18.00 hores al bar Olímpic de Sant Llorenç, on es serviren diversitat de picades i algunes copes de cava gratuïtes entre tots els assistents.

L’acta, obert a tot el municipi, va gaudir de la companyia de la presidenta del Partit Popular de les Illes Balears, Marga Prohens, del president del Partit Popular de Mallorca, Llorenç Galmés i dels presidents i acompanyants de les juntes de Son Servera, Manacor, Binissalem i Porreres, així com d’una setantena de llorencins i actuals regidors que s’aproparen a la celebració.

L’acta finalitzà amb el discurs de l’actual president de la Junta Local de Sant Llorenç, Jaume Soler Barbot, on en nom de tota la Junta Local desitjà sorts i encerts a tots als ciutadans de cara a aquest nou 2023. De la mateixa manera, la presidenta Marga Prohens, aprofità per a posicionar les idees polítiques del Partit Popular de les Illes Balears, com el fet d’aplicar una forta i important rebaixa fiscal, la defensa implacable de la propietat privada i el fet d’eliminar el ja incomprensible Impost de Successió i Patrimoni, entre d’altres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.