Fotos de la visita dels Reis Mags d’Orient a sa Coma acompanyats dels patges reials

El passat dijous 5 de gener a les 18 h., els Reis Mags d’Orient arribaren en tren a sa Coma acompanyats dels patges reials. La primera parada va ser a la Delegació de sa Coma , on els esperaven el Delegat de sa Coma, Nicolau Bordal i la regidora de Festes de sa Coma, Emilia Díaz Asensió, els quals van agrair-los la visita reial donant-los la benvinguda a sa Coma.
Seguidament, les reials majestats desfilaren en direcció a la plaça de l’Església per l’Avinguda de les Palmeras, carrer Garballó, i carrer Heura. Arribats a la plaça de l’Església es dirigiren a adorar el nin Jesús al Betlem Vivent, que des de fa anys escenifica i organitzà amb la col·laboració de la Delegació, l’Associació de Veïnats de sa Coma.
Acabada l’adoració els reis es dirigiren al cadafal, on els van rebre amb forts aplaudiments els nins i nines de sa Coma. Una gran traca de paperins donà inici al repartiment de regals. Els més petits enguany que pujaren a cercar els seus regals, van ser dos infants bessons de 5 mesos en braços dels seus pares.
Continuant la tradició i recollits els regals, nins, pares, padrins, i assistents, van ser obsequiats amb xocolata amb ensaïmada servit per l’Associació de la Gent Gran de sa Coma.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.