Arribada dels Reis d’Orient a Cala Bona, Cala Millor, i Son Servera

Els Reis d’Orient arribaren per mar al port de Cala Bona, allà els esperava nombrosos infants, representants de l’ajuntament serveri, i la Banda de Música Local de Son Servera que els acompanyà durant tot el seu itinerari. Arribaren carregats de regals visitant els nins de Cala Bona, Cala Millor i Son Servera, deixant imatges de tendresa, felicitat, i il·lusió.

Després de saludar als nins i pares que esperaven la seva arribada a Cala Bona, seguiren la seva ruta fent l’adoració al nin Jesús a la Parròquia de Cala Millor, on els va rebre el rector i nombrosos infants, i on deixaren un bon grapat de regals.

Finalment, ses Majestats emprenguen el camí a Son Servera, a l’entrada del poble els esperava la Banda de Música Local de Son Servera que els va acompanyar fins a l’Església Nova, on adoraren al nin Jesús al betlem vivent escenificat per l’agrupació Sa Revetla.

La batlessa de Son Servera, Natàlia Troya, els va entregar les claus del poble i els va donà la benvinguda en nom dels infants.
Seguidament, repartiren nombrosos regals i s’acomiadaren dels nins i nines del poble fins l’any que ve.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.