Arribada dels Reis d’Orient a Cala Bona, Cala Millor, i Son Servera

Els Reis d’Orient arribaren per mar al port de Cala Bona, allà els esperava nombrosos infants, representants de l’ajuntament serveri, i la Banda de Música Local de Son Servera que els acompanyà durant tot el seu itinerari. Arribaren carregats de regals visitant els nins de Cala Bona, Cala Millor i Son Servera, deixant imatges de tendresa, felicitat, i il·lusió.

Després de saludar als nins i pares que esperaven la seva arribada a Cala Bona, seguiren la seva ruta fent l’adoració al nin Jesús a la Parròquia de Cala Millor, on els va rebre el rector i nombrosos infants, i on deixaren un bon grapat de regals.

Finalment, ses Majestats emprenguen el camí a Son Servera, a l’entrada del poble els esperava la Banda de Música Local de Son Servera que els va acompanyar fins a l’Església Nova, on adoraren al nin Jesús al betlem vivent escenificat per l’agrupació Sa Revetla.

La batlessa de Son Servera, Natàlia Troya, els va entregar les claus del poble i els va donà la benvinguda en nom dels infants.
Seguidament, repartiren nombrosos regals i s’acomiadaren dels nins i nines del poble fins l’any que ve.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.