Concert de Reis a S’Agrícola de Manacor amb el «Duo Alla Breve»

Divendres passat, dia 6 de gener, a les 19 hores va tenir lloc el concert de música clàssica que com cada any celebra l’Associació Cultural s’Agrícola per la festivitat dels Reis.

En aquesta edició del 2023, l’Associació va comptar amb el Duo Alla Breve, format per la saxofonista Marina Moyà, compositora i musicoterapeuta, nascuda a Capdepera i que és des del 2015 col·laboradora habitual de l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears, i el clarinetista Eduardo Bernabeu, natural de Cocentaina (Alacant), que des del 1996 és clarinet solista de l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears, i actualment és el director titular de la Banda de Música de Manacor.

Amb aquesta formació, clarinet i saxo, el Duo Alla Breve ens va oferir un repertori de qualitat ple de subtils matisos. Al llarg del concert, interpretaren sonates de Teleman, de Poulenc i de Gregory Wanamaker (un jove compositor nord-americà), un duet en Mi menor, de Willhelm Bach (fill de J.S. Bach) i, finalment unes Dances Colombianes compostes pel clarinetista colombià Mauricio Múrcia Bedoya.

Tot i la insistència del nombrós públic, que sobrepassava la capacitat màxima del local de s’Agrícola i els va fer comparèixer a l’escenari dues vegades a saludar i rebre els sincers aplaudiments, els dos magnífics músics no ens oferiren el bis requerit per a gaudir un cop més de la seva qualitat musical.
Fotos: Joan Servera “Imatges”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.