Inaugurada a s’Agrícola de Manacor l’exposició de la pintora Ana Maria Fullana

El passat dissabte Ana Maria Fullana ( 1957- Manacor) inaugurà una brillant exposició a la galeria d’art de l’Associació Cultural s’Agrícola de Manacor la qual podrà ser visitada fins el proper 25 de gener.

La sala d’exposicions s’omplí de gent que estima l’art, d’amics i cares conegudes com la gran advocada Maria Duran Febrer ( especialitzada en dret de les dones i a més participant en la redacció de la primera proposició de llei integral contra la violència de gènere presentada a Espanya ) que varen felicitar a la pintora manacorina per la seva gran tasca artística.

Va introduir l’acte l’assessora artística Ana Mascaró i a continuació varen parlar Joan Fullana, el regidor de l’Ajuntament Sebastià Nadal i el president Llorenç Femenias.

L’exposició «Colors de la mediterrània» fou un rotund èxit, la pintora treballa en el seu estudi de Manacor ple de llenços, pintures i obres en marxa amb una mirada cada vegada més exigent. Les seves obres reflecteixen la seva personalitat i el seu amor a les nostres cales, les nostres roques i a la nostra arena blanca per així pintar les belles panoràmiques de la nostra illa de Mallorca. Les seus mans són precises a l’hora d’agafar un pinzell i els seus olis es rendeixen als peus de la naturalesa més autèntica, dels racons marins encara verges sense explotar massivament pel turisme, dels cels oberts, de les aigües transparents i dels cels que es fonen en la mar.

L’obra d’Ana Maria creix, madura i evoluciona. Contemplar un quadre seu és submergir-se en un matisat univers cromàtic, els seus llenços generen nostàlgia de passejar per la pau de les nostres platges, les seves composicions en el tractament de la il·luminació natural i en el contrast de tons complementaris evoquen paisatges de tranquil·litat i calma que moltes vegades podem notar a faltar en la nostra vida diària.

Ana és una pintora paisatgista que té el seu vincle amb l’entorn com a font d’inspiració i a on la contemplació és la base d’una obra detallista i colorista on els seus paisatges comparteixen un treball particular de l’atmosfera i dels niguls, deixant fluir la part cromàtica sense oblidar el dibuix que demarca amb fidelitat les platges de Cala Petita, Cala Varques etc. albirant-nos a nosaltres mateixos en l’arena gaudint d’aquestes vistes i de la brisa marina.

L’exposició proposa una reflexió silenciosa i íntima del seu treball sobre la massiva explotació turística de la nostra illa. Des d’aquest espai volem donar a la pintora la nostra sincera enhorabona.

Ana Mascaró, assessora cultural
Fotos: Joan Servera “Imatges”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.