Els Reis d’Orient arribaren a Sant Llorenç des Cardassar carregats de regals

Els Reis d’Orient arribaren a Sant Llorenç des Cardassar el passat dijous 5 de gener de 2023 a les 17 h, i feren la seva entrada al poble pel camí del Purgatori.
Arribaren carregats de regals, i feren un recorregut pel poble passant per la carretera d’Artà, la rotonda d’entrada des de Manacor, la carretera de Son Servera i el camí des Cos, cap al carrer del Pou Vell, on finalment es trobaren a les 18 h amb els Patges Reials que els esperaven juntament amb la Banda de Música de Sant Llorenç i el seu director, Miquel Àngel Llull. Seguidament precedits per la bona música de la banda enfilaren el carrer del Pou, arribant a la Plaça de l’Ajuntament on els van donar la benvinguda les autoritats.
A continuació, els Reis d’Orient es dirigiren a l’església a fer l’adoració al nin Jesús. Seguidament a la plaça de l’Església feren el repartiment de regals als nins i nines llorencins i llorencines que s’havien portat molt bé, i que els esperaven amb molta il·lusió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.