Els Reis d’Orient arribaren a Sant Llorenç des Cardassar carregats de regals

Els Reis d’Orient arribaren a Sant Llorenç des Cardassar el passat dijous 5 de gener de 2023 a les 17 h, i feren la seva entrada al poble pel camí del Purgatori.
Arribaren carregats de regals, i feren un recorregut pel poble passant per la carretera d’Artà, la rotonda d’entrada des de Manacor, la carretera de Son Servera i el camí des Cos, cap al carrer del Pou Vell, on finalment es trobaren a les 18 h amb els Patges Reials que els esperaven juntament amb la Banda de Música de Sant Llorenç i el seu director, Miquel Àngel Llull. Seguidament precedits per la bona música de la banda enfilaren el carrer del Pou, arribant a la Plaça de l’Ajuntament on els van donar la benvinguda les autoritats.
A continuació, els Reis d’Orient es dirigiren a l’església a fer l’adoració al nin Jesús. Seguidament a la plaça de l’Església feren el repartiment de regals als nins i nines llorencins i llorencines que s’havien portat molt bé, i que els esperaven amb molta il·lusió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.