Els Reis Mags d’Orient arribaren per mar a Porto Cristo

La nit del passat 5 de gener, va tornar la màgia a la platja de Porto Cristo. A les 19.00 h arribava a la platja la barca de les Reials Majestats, els Reis Mags d’Orient, que vingueren carregats de regals per als nins i nines de Porto Cristo que esperaven amb il·lusió la seva arribada.
La bona mar els acompanyà durant la llarga travessia, i després de saludar als nins i grans que els esperaven a la platja, es dirigiren precedits la banda de tambors cap als carrers de Sant Lluís, Port, Sant Simó, fins arribar finalment a la Plaça de l’Església.
Després d’adorar al Nin Jesús, continuaren durant tota la nit repartint regals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.