Els Reis Mags d’Orient arribaren per mar a Porto Cristo

La nit del passat 5 de gener, va tornar la màgia a la platja de Porto Cristo. A les 19.00 h arribava a la platja la barca de les Reials Majestats, els Reis Mags d’Orient, que vingueren carregats de regals per als nins i nines de Porto Cristo que esperaven amb il·lusió la seva arribada.
La bona mar els acompanyà durant la llarga travessia, i després de saludar als nins i grans que els esperaven a la platja, es dirigiren precedits la banda de tambors cap als carrers de Sant Lluís, Port, Sant Simó, fins arribar finalment a la Plaça de l’Església.
Després d’adorar al Nin Jesús, continuaren durant tota la nit repartint regals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.