Els Reis d’Orient arribaren a Son Carrió acompanyats dels Patges Reials

Les Reials Majestats els Reis d’Orient: Melcior, Gaspar i Baltasar arribaren a Son Carrió el passat dijous 5 de gener a les 18:30 h., carregats de regals i acompanyats dels Patges Reials i del so de les tarotes i el tambor de Xerabanda, que els van acompanyar fins a l’Església.
Arribats a la Plaça de d’Església adoraren el nin Jesús al naixement ubicat a la plaça. En nom dels tres reis, el Rei Gaspar va saludar als presents, i petits i grans escoltaren amb il·lusió el seu missatge.
Seguidament, entraren a l’església on repartiren nombrosos regals. L’Associació de Veïnats de Son Carrió va col·laborar, un any més, amb els patges dels Reis d’Orient i va ser una nit molt especial per a petits i grans.
Fotos: Catalina Rafela Galmés

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.