L’Agrupació Folklòrica Sa Torre i la Banda de Música de Manacor aproparen les músiques de Sant Antoni al públic manacorí

Com no podia ser d’una altra manera, la Banda de Música de Manacor va tornar apropar les músiques de Sant Antoni al púbic manacorí.
Heu van repetir juntament amb l’Agrupació Folklòrica Sa Torre, com van fer el 2016, però en aquesta ocasió a l’Auditori de Manacor, va ser el diumenge dia 15 de gener, a les 12 del migdia i a les 18.30h, feren dos concerts i s’esgotaren les entrades.
La Banda i Sa Torre, segons la bona amiga i música de la banda, Carme Nicolau, que ens contà el concert vist des del escenari, els músics i els components de l’agrupació van gaudir i fer vibrar a un públic entregat.
«El concert començava amb Sa Torre sobre l’escenari i després d’unes tonades de ximbomba i un «Sant Antoni» de xeremies hem entrat els de la banda. Els percussionistes sortiren pel passadís central i després del cop de bombo i plats ha succeït el que no s’esperava el públic. La banda ha començat a desfilar a ritme «d’Amparito Roca» pels passadissos des de dalt de tot de l’Auditori fins a l’escenari on, una vegada ja damunt, ha sortit el director.
Una entrada triomfal!. Les emocions se veien a les cares del públic i dels músics. Les melodies anaven sonant mentre els nostres peus demanaven ballar a ritme de jota, bolero, i copeo. També hi ha hagut algun pasdoble, que amb ells desfilam!. El públic ha pogut sentir diferents versions de «Sant Antoni», pasdoble com «El bequetero», i «Juanito el Jarri», la jota mallorquina, el bolero mallorquí, el parado de Valldemossa, «Per anar a Lluc a Peu» de Guillem d’Efak, la peça «16 de gener» que estreraren la banda l’any passat i «De Manacor al cel», la versió manacorina de «De Madrid al cielo».
Resumint, un concert vibrant que ja ha arrelat dins el calendari festiu Santantonier. Enhorabona al director Eduardo Bernabéu, a tots els components de la Banda de Música i als components de l’Agrupació Folklòrica Sa Torre per apropar al públic i conservar la música mallorquina.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.