L’altre Sant Antoni 2023

Són aquelles fotos de la festa de Sant Antoni més divertides i anecdòtiques que a vegades passen per alt entre tant de ball i bulla. Però les trob ideals per posar punt i final a aquesta festa tan especial:

Ja fa coió que els dos bessons més tecnològics del poble hagin de passejar-se amb pissarreta manual Velleda… miam si el Sobreposat amb tots els doblers que ha fet amb les dessuadores (i el baciner que no atura de demanar) els compra una pissarra així com toca!

La banda de música feia ni més ni manco que 50 anys i la carrossa de 3r de Primària els va retre homenatge. I bé que s’ho mereixien!

Un Sant Antoni realment autèntic. No crec que el Sobreposat no li faci cap oferta…

Tant de renou per Manacor perquè una dona ballava de dimoni i resulta que a les Beneïdes de Sant Llorenç fins i tot teníem un Sant Antoni femení. Idò!

No era només el dimoni que feia putades el dia de la revetla de Sant Antoni. Ai, aquest baciner… no se’n pensa cap de bona!

El ball dels dimonis a l’Ajuntament va ser un espectacle de llums, música i… Nadal! No sabem si és que la brigada encara no havia tengut temps de llevar-ho, però tant l’arbre de Nadal com els llums de Nadal de la façana de la Sala donaven un toc ben pintoresc!😉

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.