1.625 gràcies!!!

Els fets, les imatges, els vídeos, les sensacions, les emocions i els números coincideixen. Les ganes de tornar a celebrar Sant Antoni després de 1089 dies ha fet que, segurament, haguem viscut uns dels millors Sant Antoni que poguem recordar.

La gent heu fet festa com mai, des dels més jovenets fins als més majors  (remarcar l’emotiva i entranyable cantada a  la madò Juana i l’amo en Pedro). La vostra resposta ha estat tan impressionant que ha fet que la reserva de les noves dessuadores superàs totes les nostres expectatives, que el taller de ximbombes amb els nins fos molt gratificant alhora que exigent per al Sobreposat, que la glosada a Ca’n Pedro fes recuperar els somriures de la gent sentit un combat de gloses, que el firó i la ximbombada popular fos un èxit absolut de gent i firaires, que tornàssim veure una llonganissa de 9’5m al concurs i que dia 16 i 17 es veiés un poble que vol fer festa i que es sent orgullós d’ell mateix!!
Tal ha estat la vostra resposta que fins i tot la recaptació d’enguany ha estat la més grossa des de que el Sobreposat ens encarregam de la festa: 1.625 !!!!!!
Tenim un any endavant per intentar millorar allò que sabem que hem de millorar, per intentar aplicar les vostres observacions que ens heu anat fent i comunicant, un any endavant per elaborar els nous vestits dels dimonis, per reparar el quadre de Sant Antoni ( el vent el va espanyar),  un any al davant per tornar a preparar-vos una festa que estigui a la vostra alçada!
De part del Sobreposat mil gràcies no, 1.625 gràcies!!!
Molts d’anys i Visca Sant Antoni!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.