Fotos de la missa en honor de Sant Antoni i de les Beneïdes de sa Coma 2023

Després d’uns anys sense celebrar-se les Beneïdes el passat diumenge dia 22 de gener, a pesar del fort vent i mal temps, enguany a l’Església de Santa Maria de sa Coma, es van poder celebrar les Beneïdes i la missa en honor de Sant Antoni.Va oficiar la missa, Fra Tomeu Pastor, i acabada la missa la Banda de Música de Sant Llorenç, amb el seu director Miquel Àngel Llull, van entrar a l’església per acompanyar els cants dels Goigs en honor de Sant Antoni.
A continuació, al portal de l’església com ja és tradició els Dimonis de sa Coma i Costa feren el primer ball. Seguidament a pesar del mal temps que amenaçava pluja es van poder celebrar les Beneïdes. La carrossa de l’AMIPA del CEIP Punta de n’Amer va aconseguir el 1er Premi. Per a la resta de premis el jurat heu va tenir difícil, i va decidir repartir la resta de premis a parts iguals entre les carrosses participants.
Les beneïdes acabaren amb el darrer ball dels dimonis a cara descoberta.

Un pensament a “Fotos de la missa en honor de Sant Antoni i de les Beneïdes de sa Coma 2023

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.