Fotos de la missa en honor de Sant Antoni i de les Beneïdes de sa Coma 2023

Després d’uns anys sense celebrar-se les Beneïdes el passat diumenge dia 22 de gener, a pesar del fort vent i mal temps, enguany a l’Església de Santa Maria de sa Coma, es van poder celebrar les Beneïdes i la missa en honor de Sant Antoni.Va oficiar la missa, Fra Tomeu Pastor, i acabada la missa la Banda de Música de Sant Llorenç, amb el seu director Miquel Àngel Llull, van entrar a l’església per acompanyar els cants dels Goigs en honor de Sant Antoni.
A continuació, al portal de l’església com ja és tradició els Dimonis de sa Coma i Costa feren el primer ball. Seguidament a pesar del mal temps que amenaçava pluja es van poder celebrar les Beneïdes. La carrossa de l’AMIPA del CEIP Punta de n’Amer va aconseguir el 1er Premi. Per a la resta de premis el jurat heu va tenir difícil, i va decidir repartir la resta de premis a parts iguals entre les carrosses participants.
Les beneïdes acabaren amb el darrer ball dels dimonis a cara descoberta.

Un pensament a “Fotos de la missa en honor de Sant Antoni i de les Beneïdes de sa Coma 2023

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.