Torrada de Sant Antoni 2023 de l’Associació de la Gent Gran Punta de n’Amer de sa Coma

El dissabte dia 21 de gener, l’Associació de la Gent Gran Punta de n’Amer de sa Coma va poder celebrà la tradicional torrada de Sant Antoni pels socis. El dinar estava anunciat per a les 14:00 hores, però les torradores estaven apunt mitja hora abans i els socis i socies s’animaren a torrar.
Just acabar de dinar reberen la visita dels dimonis de sa Coma, que com ja és tradició es marcaren uns balls per a tots els presents. Però no acabà aquí la bulla, seguidament uns quants socis varen treure les ximbombes i feren unes sonades de pinyol vermell.
Al dinar com ja es tradició hi van assistir el Delegat de sa Coma, Nicolau Bordal, i la regidora de Festes de la zona costanera, Emilia Díaz-Assensió.
Enhorabona a tots els socis i sòcies per aquesta merescuda torrada i festa de Sant Antoni.Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.