Bona acollida al fogueró de la Junta local del Partit Popular

Aquest passat divendres 27 de gener la Junta Local del Partit Popular de Sant Llorenç des Cardassar celebrà la seva particular festivitat de Sant Antoni mitjançant un vespre de fogueró. L’esdeveniment fou programat per les 20.00 hores a la plaça de l’Església de Sant Llorenç, on es serviren diversitat de coques, dolces i salades, i varietat de tassons de vi entre tots els assistents.

L’acte, obert a tot el municipi, va gaudir de la companyia de més d’un centenar de ciutadans del municipi que s’aproparen a torrar i a passar un vespre més amb l’essència de Sant Antoni.

L’acta finalitzà amb el discurs de l’actual president de la Junta Local de Sant Llorenç, Jaume Soler Barbot, on aprofità per agrair a tots i totes les assistents, els i les simpatitzants que van col·laborar de forma altruista amb l’esdeveniment. De tal manera, la Junta Local del Partit Popular es mostrà oberta a escoltar i atendre les propostes dels ciutadans de cara a les eleccions del pròxim 28 de maig de 2023.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.