Fotos de l’actuació dels alumnes de l’Escola de Dansa de Son Servera al Teatre La Unió

El dissabte 28 de gener es va dur a terme al Teatre La Unió de Son Servera, una gran actuació dels alumnes de l’Escola de Dansa de Son Servera, que dirigeix Marta Solano, on hi participaren prop de 100 nins i nines a partir de tres anys, omplint dues sessions del teatre.
El regidor de Cultura i Joventut de l’Ajuntament de Son Servera, Fa Fang Dong Hu, va saludar al públic assistent i va agrair el treball que duen a terme Marta Solano i Alba Galmés amb els nins i nines alumnes de l’Escola de Dansa de Son Servera.
L’Actuació va ser per grups d’edats i els primers a actuar van ser els alumnes de tres anys. Cada grup va presentar una coreografia amb cançons diverses passat per diferents estils com el hip hop, el reggaeton, el comercial, el jazz funk, l’afro, el wackin, i el ho-use. Per cadascun dels diferents balls i estils el vestuari de les alumnes i els alumnes era diferent, així com els maquillatges i pentinats, súper originals tots.
La professora de l’Escola de Dansa, Alba Galmés, i la directora Marta Solano, feren un gran treball i quedaren molt satisfetes de l’actuació dels i les alumnes que brillaren damunt l’escenari.
Marta Solano, directora de l’Acadèmia Urban Diamonds, va donar les gràcies a l’Ajuntament de Son Servera pels 10 anys de confiança depositada en la seva feina i la del seu equip. També va felicitar a tots i cada un dels alumnes que van passar per l’escenari, i als seus familiars per acompanyar-los.
Acabada l’actuació, avisà als alumnes i als pares que es tornen a posar en marxa per preparar l’espectacle que faran a la plaça de Son Servera a finals del mes de juny.Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.