Concert «A dus Bandes» a càrrec de la Unió Musical de Marratxi i la Banda de Música de Felanitx

El passat diumenge dia 5 de febrer a les 12 del migdia, la Unió Musical de Marratxí i la Banda de Música de Felanitx es donaren cita a la Parròquia de la Concepció a Cas Concos des Cavaller (Felanitx).
Aquest concert s’emmarcà dins el cicle de concerts i festivals de bandes de música 2023 organitzat per la Federació Balear de Bandes i que comptà amb el suport de l’Ajuntament de Felanitx i la col·laboració de les Parròquies de la contrada de Felanitx.
La Banda de Música de Felanitx, sota la batuta de Víctor Ferragut, encetà el concert amb tres transcripcions d’obres relacionades amb el gènere operístic:Escena i gran marxa de l’òpera Aidai l’obertura de Nabucco de Giuseppe Verdi i l’obertura de La Gazza Ladra de Gioachino Rossini. A continuació la Unió Musical sota la batuta de Silverio Duato delectà al públic amb Los anillos de saturno de Salva Luján i una transcripció de Johan de Meij del musical Chess amb música de Bjoern Ulvaeus i Benny Andersson.
Finalment les dues bandes plegades, amb més de 100 músics a escena tancaren el concert amb Dunkirk de José Alberto Pina i Serenade de Derek Bourgeois.
La trobada conclogué amb un dinar de germanor, on s’hi sumaren alguns familiars de les dues bandes.
Fotografies de Llàtzer Méndez

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.