Nous punts d’informació de Memòria Històrica

Preparant un tema nou per als meus alumnes sobre la Guierra Civil (o una situació d’aprenentatge que en diuen ara) he descobert dos punts d’informació referents a Mallorca que potser no conegueu (jo no els coneixia): un llibre i una mapa interactiu . Us ho compartesc, idò:

  •  Mapa interactiu elaborat pel Govern que recorre tots els punts representatius de la memòria històrica de les balears (fosses comunes, lluites, pedres i arbres de la memòria, carreteres executades pels presos republicans…)
  • Llibre Rutes de la Guerra Civil i la repressió a Mallorca de Ferragut Muñoz, Maria Àngels (Documenta Balear) sobre una sèrie de rutes per la Memòria Democràtica de la Part Forana, on es pot descobrir fets, llocs i persones que foren prota­gonistes dels esdeveniments.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.