Neix, “Gent per Sa Coma-Cala Millor-S’Illot” un projecte polític per donar més veu als veïns de la costa llorencina

El passat dilluns 13 de febrer, va ser presentat a sa Coma el nou partit “Gent per Sa Coma-Cala Millor-S’Illot”. Emilia Díaz-Asensió, encapçalarà la llista a les properes eleccions municipals del 28 de Maig, l’acompanyaran als primers llocs de la llista: Miguel Dominguez, Nicolas Bordal, Cristian Gallardo, Aina Nicolau, i Jordi Vanrell.

COMUNICAT de: “Gent per sa Coma-Cala Millor-S’Illot”

La formació treballarà per aconseguir més dotació pressupostària per a aquests nuclis de població i incrementar les inversions en noves infraestructures del 2023.

Neix GENT PER SA COMA-CALA MILLOR-S’ILLOT, un nou projecte polític que sorgeix de la iniciativa de residents de la zona costera de Sant Llorenç des Cardessar per donar més veu als veïns d’aquests nuclis de població sense desmerèixer o oblidar les necessitats de la resta de nuclis municipals.
En els darrers anys el nombre d’habitants ha augmentat considerablement, mentre que el finançament i la dotació de serveis no ha crescut a la mateixa velocitat.
La nova formació es defineix com un projecte centrista, que fuig dels extremismes i amb l’objectiu de formar part activa del municipi davant de la manca de presència d’altres grups a la zona.

GENT PER SA COMA-CALA MILLOR-S’ILLOT treballarà per aconseguir gran dotació pressupostària per a aquests nuclis de població i incrementar les inversions en noves infraestructures. La formació treballarà a peu de carrer per escoltar les necessitats i reclamacions de tots els veïns i veïnes de la costa llorencina, fomentant la participació ciutadana i elaborant un pla de futur per a la zona.

Un pensament a “Neix, “Gent per Sa Coma-Cala Millor-S’Illot” un projecte polític per donar més veu als veïns de la costa llorencina

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.