La III Fira de les Dones de Manacor torna amb més força, ampliant espais i propostes

Comunicat
El proper dissabte 4 de març, Manacor tornarà a dedicar una fira a les dones i al seu talent. La III Fira de les Dones té la finalitat de visibilitzar les artistes, artesanes i els diferents projectes a què es dediquen les dones del municipi i d’arreu de Mallorca, donar-los un lloc a l’espai públic i reivindicar aquest paper.

«És una bona manera de construir un poble més implicat, inclusiu i igualitari», ha explicat la delegada d’Igualtat, Carme Gomila.
La III Fira de les Dones arrencarà a les 9.30 h del 4 de març amb un Cercavila de xeremieres i a partir de les 10 h, diferents activitats ompliran la plaça del Convent, el Claustre de Sant Vicenç Ferrer, l’Església del Convent, la Biblioteca, la plaça dels Pares Creus i Font i Roig i els carrers del voltant. A la Fira s’hi podran trobar una cinquantena de parades de dones artesanes que fan des de roba fins a menjar o artesania, i també hi haurà una part artística molt important que s’ha desenvolupat més respecte dels anys anteriors amb dos nous espais: el pati de Can Frau i l’espai expositiu situat al carrer de l’Escolà Pocoví número 6. Aquest espai comptarà amb una exposició molt variada i original de dones artistes de Manacor: En bragues! Acció artística cooperativa a càrrec de Sara Fernández i D.I.D.O.L., un projecte en procés de la pintora Catalina Julve, que combina feminisme i memòria històrica. Així mateix, l’alumnat dels tres instituts de Secundària del municipi (IES Manacor, IES Mossèn Alcover i IES Porto Cristo) instal·laran diferents exposicions col·lectives al Claustre i als carrers dels voltants.

Tallers d’art, de castells, de glosa i de serigrafia; música; dansa; recital de textos; cinema; circ; glosada; contacontes; i art ompliran els voltants de la plaça del Convent i del Claustre de 10 h a 20 h. Tot això, sumat a la cinquantena de paradetes artesanes que s’instal·laran dins el Claustre i les diferents exposicions i els food trucks que s’instal·laran a la plaça dels Pares Creus i Font i Roig.
«Tornam a fer poble des de la cultura, des de la reivindicació artística i també des d’aquesta visió crítica feminista», ha assegurat la delegada d’Igualtat, Carme Gomila, que ha apuntat que Manacor consolida aquesta fira en el seu calendari com a acte central del mes de març feminista.
La delegació d’Igualtat prepara també un seguit d’actes i activitats per al mes de març que es donaran a conèixer properament.
fira de les dones

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.