La III Fira de les Dones de Manacor torna amb més força, ampliant espais i propostes

Comunicat
El proper dissabte 4 de març, Manacor tornarà a dedicar una fira a les dones i al seu talent. La III Fira de les Dones té la finalitat de visibilitzar les artistes, artesanes i els diferents projectes a què es dediquen les dones del municipi i d’arreu de Mallorca, donar-los un lloc a l’espai públic i reivindicar aquest paper.

«És una bona manera de construir un poble més implicat, inclusiu i igualitari», ha explicat la delegada d’Igualtat, Carme Gomila.
La III Fira de les Dones arrencarà a les 9.30 h del 4 de març amb un Cercavila de xeremieres i a partir de les 10 h, diferents activitats ompliran la plaça del Convent, el Claustre de Sant Vicenç Ferrer, l’Església del Convent, la Biblioteca, la plaça dels Pares Creus i Font i Roig i els carrers del voltant. A la Fira s’hi podran trobar una cinquantena de parades de dones artesanes que fan des de roba fins a menjar o artesania, i també hi haurà una part artística molt important que s’ha desenvolupat més respecte dels anys anteriors amb dos nous espais: el pati de Can Frau i l’espai expositiu situat al carrer de l’Escolà Pocoví número 6. Aquest espai comptarà amb una exposició molt variada i original de dones artistes de Manacor: En bragues! Acció artística cooperativa a càrrec de Sara Fernández i D.I.D.O.L., un projecte en procés de la pintora Catalina Julve, que combina feminisme i memòria històrica. Així mateix, l’alumnat dels tres instituts de Secundària del municipi (IES Manacor, IES Mossèn Alcover i IES Porto Cristo) instal·laran diferents exposicions col·lectives al Claustre i als carrers dels voltants.

Tallers d’art, de castells, de glosa i de serigrafia; música; dansa; recital de textos; cinema; circ; glosada; contacontes; i art ompliran els voltants de la plaça del Convent i del Claustre de 10 h a 20 h. Tot això, sumat a la cinquantena de paradetes artesanes que s’instal·laran dins el Claustre i les diferents exposicions i els food trucks que s’instal·laran a la plaça dels Pares Creus i Font i Roig.
«Tornam a fer poble des de la cultura, des de la reivindicació artística i també des d’aquesta visió crítica feminista», ha assegurat la delegada d’Igualtat, Carme Gomila, que ha apuntat que Manacor consolida aquesta fira en el seu calendari com a acte central del mes de març feminista.
La delegació d’Igualtat prepara també un seguit d’actes i activitats per al mes de març que es donaran a conèixer properament.
fira de les dones

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.