Concert de Victòria Quingles

 

AUDITÒRIUM SA MÀNIGA (CALA MILLOR)
Dimecres, 1 de març, a les 19 h
CONCERT DE VICTÒRIA QUINGLES
Capacitat de la sala: 100 persones
GratuïtVictòria Quingles és una cantant i compositora mallorquina. Ha fet estudis de piano clàssic i de música moderna. La seva passió per cantar la duria als es-cenaris als 15 anys, moment des del qual no s’ha aturat de fer concerts i d’anar cercant el seu propi estil. En un primer moment, Quingles feia balades en anglès versionant clàssics com Leonard Cohen, Carole King o The Beatles. Més endavant, i de manera natural, avançaria cap a la Nova Cançó adoptant temes de Maria del Mar Bonet, Lluís Llach o Joan Manuel Serrat. Finalment, des de fa un temps, Quingles ha començat a fer les seves pròpies composici-ons posant música a poemes d’autors coneguts i a lletres d’amics. Aquestes cançons són les que conformen el seu primer disc.

Venda d’entrades: https://ticketib.com/events/victoria-quingles

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.