Inaugurades le obres de remodelació de la Unitat Bàsica de Salut de Sant Llorenç des Cardassar

El passat divendres 24 de febrer , la Consellera de Salut i Consum, Patricia Gómez, va visitar la Unitat Bàsica de Salut i Consum de Sant Llorenç des Cardassar, per conèixer la reforma de remodelació de les obres que han finalitzat aquest mes de febrer. Es tracta d’una reforma interior completa d’aquest centre, que quedava insuficient i obsolet. L’objectiu del projecte de reforma era, d’una banda, separar els accessos de la Unitat Bàsica i l’Escola de Música del municipi (situades en la planta baixa i superior del mateix edifici, respectivament) i, per una altra, remodelar i reorganitzar la unitat bàsica de salut. Aquesta reforma, fruit de la col·laboració amb l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar, ha tingut un pressupost de 276.480 €, destinats al projecte i a l’obra.

La primera part de la reforma ha estat la construcció d’un forjat, una escala exterior i un ascensor. D’aquesta manera, l’Escola de Música ja disposa d’un accés independent i separat de la Unitat Bàsica. La segona part de l’obra ha consistit a reorganitzar i remodelar la Unitat Bàsica per adaptar i distribuir els espais al nombre de professionals que hi fan feina. També s’ha aprofitat per dotar la Unitat amb material nou (mobiliari, material d’electromedicina, etc.).
La UBS Sant Llorenç té 3.599 usuaris adscrits i forma part de la Zona Bàsica de Salut de Son Servera.

La consellera va fer la visita acompanyada del batle de l’Ajuntament de Sant Llorenç, Pep Jaume, i el gerent d’Atenció Primària de Mallorca, Miquel Caldentey, a més de regidores i regidor de l’ajuntament llorencí, que visitaren la Unitat Bàsica per conèixer les reformes que s’hi han fet.
La infermera Manuela Mesegurer, els va fer una visita guiada per les diferents sales del centre, excepte les consultes ja que en aquells moments els metges, Ramiro Leal i José Carlos Hernandez passaven visita.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.