Espectacle gratuït de música, dansa, i teatre « Cartes a Bach. I II i III Suites per a violoncel de Johann Sebastian»

Gran espectacle gratuït a la finca Els Calderers Camí, 07240 de Sant Joan, el dissabte 18 de març a les 19H.
Johann Sebastian Bach és un personatge que pràcticament no necessita presentació. Són poques les persones que no han escoltat els seus concerts o les Sonates i Suites. Estan a l’abast de tothom la seva música i biografia. Per això, la intenció amb aquest concert és fer gaudir la música del gran mestre, per mitjà de dues dones excepcionals que compartiren amb ell la vida, i que foren un pilar important en la seva carrera musical: Maria Bàrbara Bach i Anna Magdalena Bach.
Cartes a Bach és un espectacle interdisciplinari de música, dansa i teatre, on escoltareu a J. S. Bach interpretat pel violoncel·lista Gabriel Fiol. Les figures de Maria Bàrbara i Anna Magdalena, seran interpretades per Carme Garí i Maria Estelrich. I la música acompanyada de les ballarines Stella García i Nathalie Quaglia.
Després de l’espectacle es podrà gaudir de parlar una estoneta amb els artistes. Aquest esdeveniment no té cap restincció per a l’accés de menors d’edat.
* Les entrades són gratuïtes i l’aforament és limitat. Es poden recollir a l’Ajuntament de Sant Joan i a ticketib.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.