Aurora Picornell: història, mite i símbol a l’Espai 36

Avui, per celebrar el dia de la dona, a l’Espai 36 realitzarem una conferència sobre Aurora Picornell de la mà de l’historiador Manel Santana.

Aurora Picornell era una jove comunista del popular barri del Molinar, de Palma. Tot i la seva joventut, als anys republicans va destacar pel seu compromís amb el món sindical, l’antifeixisme i el feminisme. En iniciar-se la guerra fou detinguda i conduïda a la presó de dones de can Sales. Allà, pel seu carisma i tarannà decidit, aviat destacà entre el col·lectiu de dones empresonades. El 5 de gener de 1937 fou assassinada. Aurora tan sols tenia 24 anys.

Vos convidam a venir a les 19h a l’Espai 36.

Feliç dia de la dona!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.