Presentació del nou disc de Martí Sáez a s’Agrícola de Manacor

Dissabte 11 de març a les 19h presentació a s’Agícola de Manacor
del nou disc de MARTÍ SÀEZ MADRONA.
Mestre d’escola i músic. Nascut a Felanitx l’any 1961. Realitza els seus estudis musicals a l’escola de música de Manacor, al conservatori de Palma i cursos de formació a Anglaterra i EEUU.
Captivat pels escenaris, tant pel que fa al teatre com a la música, ha posat en marxa i dirigit diverses iniciatives (Ars Antiqua, Cap·pela, Orquestra In tempo, COC teatre, Estudi Vocal, Coral Ciutat d’Alcúdia), ha col·laborat amb un bon grapat de grups musicals i teatrals (Coral Música Viva, Coral UIB, Grup Etzel, Grup de Teatre Popular de Manacor, Capsigranys, TeatrEros…) i dirigit altres tants (Capella de Manacor, coral de Son Servera, coral de Petra, coral de Sa Pobla, cor de Pollença…)
Ha composat la música de l’obra de teatre “Anomenat Lo Tort” (Manacor-1990), de Miquel Mestre; de la pel·lícula “Lo bon rei” (Pollença-1993), de Pere March; dels musicals “Després de la desgràcia” (Pollença-1996), “Bandejat” (Pollença-1997) i “La deixa” (Pollença-1998), de Pere Salas; i ha escrit, composat i dirigit els musicals “Ventafocs” (Alcúdia-2006), “De malnom, Caputxeta” (Alcúdia-2008), La moixa amb botes” (Alcúdia-2010), “Vaja, quina Blancaneus!” (Alcúdia-2009) i “Nit màgica” (Pollença-2017).
A més, la seva tasca creativa dels darrers anys s’ha centrat en posar música a poemes i gloses de diferents autors (Antoni Bisanyes, Joana Raspall, Miquel Costa i Llobera, Miquel Martí i Pol…), de la qual ja n’han sortit tres discs (“No hi ha temps que no torn”, “Com si fos ara”, “Oratge de Tramuntana”) amb una quarantena de cançons. També ha compost les noves cançons del disc d’Adrià Sánchez, “Adrià canta Nadal”, finalista per als Premis Enderrock d’enguany.
ORATGE DE TRAMUNTANA
El disc “Oratge de Tramuntana” ha vist la llum gràcies al suport de l’Ajuntament de Pollença i del Departament de Política Lingüística del Consell de Mallorca. El disc s’ha presentat amb èxit a diferents pobles de Mallorca i a Barcelona. Va ser seleccionat per als Premis Enderrock 2022 en l’apartat de música d’autor.
A Martí Sàez l’acompanyen: Elisa Sayrol a la veu; Xisco Cladera “Anguiler” a la guitarra i al llaüt; Joan Antoni Amengual al timple; Joan Cladera “Anguiler” al baix; i Rafel Amengual i Mateu Vila a la percussió.
El nou disc està integrat per catorze cançons compostes per Martí Sàez Madrona, amb lletres pròpies i d’altres autors (Antoni Bisanyes, Joana Raspall, Miquel Martí i Pol i Miquel Costa i Llobera) que segueix les passes dels dos discs anteriors, recuperant temes, vocabulari i dites cada cop menys habituals entre els mallorquins.
Enllaç portada del disc http://martisaez.casmusicmallorca.com/assets/images/portadamarti-500×496.jpg
Enllaç del disc “Oratge de Tramuntana” a Spotify https://open.spotify.com/album/5jCliM1zL5vKlEzpmBKl9p
Enllaç vídeo “Cançó de bres per despertar-te” https://youtu.be/bdm0u9GFC0w
Enllaç vídeo “Magdalena” concert al Claustre de Pollença https://www.youtube.com/watch?v=-13B3JdCORk
Enllaç vídeo “Entre tots farem sarau” concert al Claustre de Pollença https://www.youtube.com/watch?v=v9LoyLyqPuw
Enllaç vídeo “Dia de matances” concert a l’Auditori d’Alcúdia” https://youtu.be/dQTr4nMYrGk

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.