Qui dia passa any empeny

Vivim a un lloc a on és més fàcil fer una autovia que canviar el nom d’un carrer. Molt de pintar-la al 8-M però els carrers mallorquins segueixen orfes de noms de dones, però amb molts de noms i monuments encara relacionats amb el feixisme.

No conec cap país desenvolupat a on s’honori a la gent que va destruir-lo en lloc dels que ho varen defensar. Molt manco que, com en el cas d’en March que va pagar els avions per bombardejar Mallorca, disposi d’una de les avingudes més cèntriques de la capital i una plaça a Manacor.

He llegit que potser s’hauria d’anar alerta a que les excavacions de Sa Coma afectin la temporada turística. Sincerament, per a mi passa per davant el dret d’aquestes famílies, i a més a no crec que en deixi de venir ni un per això i molt manco els alemanys que estan supermentalitzats amb aquest tema. Ah, i al turista que no li vagi bé, bon vent i barca nova, que ha arribat un punt que tot el que hem de fer els mallorquins ho hem de supeditar a la gent de fora

A mi, que a un castellà, que tenen els carrers plens de reis i conqueridors, això li pugui fer mal a la vista ho entenc, però dir que a un mallorquí (que en vàrem ser els afectats) o a un turista alemany que són els que, en el seu propi país, tenen més respecte a aquests temes, ens/els pot afectar, és no tenir-ho massa clar.

4 pensaments a “Qui dia passa any empeny

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.