Presentat a s’Agrícola de Manacor el nou CD Oratge de Tramuntana de Martí Sáez

El passat dissabte, dia 11 de març, a les 7 de l’horabaixa, a la Sala d’Actes del primer pis de s’Agrícola, es va celebrar un concert de presentació del nou CD de Martí Sàez, Oratge de Tramuntana, un treball discogràfic enregistrat a CA’S MÚSIC (Santa Eugènia) i recolzat per l’Ajuntament de Pollença i la Direcció Insular de Política Lingüística.
Oratge de Tramuntana, consta de catorze cançons amb música de Martí Sàez i textos d’Antoni Bissanyes, Miquel Martí i Pol, Miquel Costa i Llobera i Joana Raspall.
Martí Sàez (veu i guitarra) ens oferí la totalitat del seu nou treball discogràfic acompanyat per Elisa Sayrol, a la veu; Joan Antoni Amengual, al tiple; Joan Cladera, al baix; Mateu Vila, a la percussió i Xisco Cladera, a la guitarra i el llaüt.
El repertori, amb un predomini de les lletres festoses del pollencí Toni Bisanyes, un hàbil i inspirat glosador amb el qual en Saez ja hi ha gravat un bon grapat de cançons de les quals n’és el compositor de les músiques, va estar complementat per poemes de Martí i Pol (Xocolata desfeta), Joana Raspall (Endavant) i Costa i Llobera. La cantant Elisa Sayrol ens oferí una subtil interpretació solista de Dos sospirs, el deliciós poema del mossèn pollencí: la vella, resa qui resa… la jove, mirant-se el fum…
Reclamats pels forts aplaudiments del públic, els músics hagueren d’oferir un bis. Escolliren una graciosa cançó sobre les sogres, amb lletra d’en Toni Bisanyes i música d’en Martí Sàez, la tornada de la qual cantàrem amb ells els assistents a l’acte.
Una vetlada molt agradable i un altre encert en la programació musical de l’Associació Cultural s’Agrícola.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.