El PP celebrà la Primera Jornada de Participació Ciutadana

El passat dissabte 11 de març la Junta Local del Partit Popular de Sant Llorenç celebrà la primera jornada de portes obertes a l’Espai 36. Val a dir que començà la jornada amb una mica d’incertesa i inquietud per saber quins resultats tindria la iniciativa. “Vindrà algú a deixar per escrit les seves queixes i propostes?” és la pregunta que ens fèiem els uns als altres durant la primera mitja horeta.

Amb tot es recolliren unes 57 propostes, 17 d’elles directament relacionades amb la manca de neteja (especialment excrements d’animals) i amb la falta de seguretat ciutadana derivada de la poca presència de policies locals.

D’altres propostes (16) esmenten les serioses deficiències que presenta el nucli de Sant Llorenç en àmbits com la sanitat o l’educació, així com la manca general de varietat esportiva. 

El Pla de Mobilitat (12) també despertà crítiques. No s’entenen els aparcaments asfaltats en zones inundables, la nova senyalització o el replantejament de les direccions. Segons es comenta, parts i quarts en els aparcaments de 30 minuts del centre, sempre hi ha els mateixos vehicles aparcats.

Pel que fa al torrent (7) hi ha queixes per la manca de neteja, per la passivitat per part de les administracions autonòmiques en mans de MES i PSOE (ja han passat 5 anys) i sobretot per la falta de transparència.

També hi ha propostes en relació a la necessitat de manteniment de les infraestructures i del mobiliari urbà. Un exemple clar és la falta d’aigua calenta en els nous vestidors del pàdel o la necessitat de reformar l’entrada del camp de futbol d’Es Moleter.

Per acabar; cinc propostes demanen més transparència i mecanismes de participació ciutadana i la potenciació activa del comerç local i del mercat. 

Des del Partit Popular prenem nota de totes les queixes i propostes per tal de donar-hi solució el més aviat possible. Així mateix, volem agrair a totes les persones que s’acostaren a nosaltres i que aportaren el seu granet d’arena per fer de Sant Llorenç un municipi millor. 

Finalment, anunciar que aquest acte també es durà a terme a Son Carrió i a Sa Coma. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.