Maria Escales, autora del llibre “Estimada Mirta” convidada del Club de Lectura de la Biblioteca de sa Coma

Dins la catorze temporada del Club de Lectura de la Biblioteca de sa Coma, que va donar inici el passat 23 de setembre, el divendres dia 10 de març fou un vespre molt especial pels components del Club, ja que varen rebre la visita de l’escriptora Maria Escales (Mallorca 1969). Dins la programació d’enguany hi havia el seu llibre Estimada Mirta i gràcies a la Institució de les Lletres Catalanes fou possible la seva presència. Autora d’arrels mallorquines, dur Sa Ràpita al seu cor, però des de ben petita es trasllada a Catalunya, on es forma com a escriptora però també com a músic. Actualment combina aquestes dues vessants de tal manera que ella no entén una sense l’altra. És autora també de les novel·les Abans que el teu record torni cendre i Sara i Els silencis a les quals aquest caire musical també hi està molt present, sobretot a la segona.
La tertúlia fou conduïda per n’Eulari Arlès i fou molt interessant i enriquidora. Posada dins el marc de la celebració del Dia de la Dona, la biblioteca es quedà petita per acollir tots els participants del club de lectura, més de seixanta dones i un sol home.
Na Maria Escalas, una persona molt dinàmica, propera i engrescadora i amb una gran capacitat de comunicació va encandilar a tothom des del primer moment. Entre les sòcies del club de lectura hi havia unes quantes argentines que fa anys s’arrelaren i viuen a sa Coma, i a la tertúlia que va seguir a la presentació, també aportaren la seva opinió i confirmaren que el llibre “Estimada Mirta”, que ens conta la història d’una família d’emigrants mallorquins establerts a l’Argentina de la primera meitat del segle XX amb els seus clars i obscurs i amb un rere fons polític impactant i alhora desconegut per a molta gent, és testimoni dels fets .
Per poder fer aquest llibre l’autora contà que va estar més de dos anys documentat-se i estudiant la història,i gent d’Argentina per poder escriure aquesta novel·la. Va ser sens dubte un plaer i un regal per a tothom poder compartir un vetllada amb detalls del seu llibre “Estimada Marta”.
La més cordial felicitació i agraïment a la bibliotecària Antònia Brunet, que està al front de la biblioteca de sa Coma, gràcies el seu treball i esforç el Club de Lectura sa convertit en referent a la nostra comarca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.