ATXIIIIIIM! Una petita història sobre l’amistat

 

AUDITÒRIUM SA MÀNIGA (CALA MILLOR)
Dissabte, 25 de març, a les 19 h
ATXIIIIIIM! UNA PETITA HISTÒRIA SOBRE L’AMISTAT
Companyia La curiosa
De 3 a 10 anys
Entrada: 2 €Na Marcel·lina és una nina com qualsevol altra, però que pateix una curiosa molèstia: es posa vermella sense cap motiu. Es posa vermella, però no perquè tingui vergonya o perquè s’enfadi molt; no. Es posa vermella sense motiu, cosa que la fa sentir estranya. Un bon dia coneix n’Ariadna, que també pateix una curiosa molèstia: esternuda cada dos per tres, i això que no està malalta. És amistat a primera vista. Entre vermellors i esternuts, es fan inseparables. Fins que un dia n’Ariadna se’n va a viure a un altre lloc. Na Marcel·lina fa nous amics, cadascun amb alguna particularitat. Però cap com n’Ariadna.

Venda d’entrades: https://ticketib.com/events/atxiiiiiim-una-petita-historia-sobre-l-amistat-cala-millor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.