Concert de conjunts instrumentals i vocals de l’ESMC

El proper dissabte 25 de març, els conjunts instrumentals i vocals de l’Escola Municipal de Música de Capdepera tornen a escena, En aquesta ocasió, el ja tradicional concert de conjunts es dividirà en dos.
A les 11h, l’alumnat dels conjunts de pianos i guitarres de nivell elemental i professional realitzaran la seva actuació a la Residència DomusVi a Sa Font de sa Cala. A les 12h, entre la Plaça dels Pins i la Plaça Castellet a Cala Rajada, l’alumnat de Teatre Musical, conjunt de percussió, banda i orquestra realitzaran la seva.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.