La colla castellera Al·lots de Llevant estrenaren temporada d’actuacions a Manacor

Dia 19 de març, els Al·lots de Llevant varen començar amb il·lusió i ganes la seva temporada d’actuacions. L’Estrena va ser a la plaça de sa Rectoria de Manacor, on cada any per aquestes dates fan una Diada per celebrar el seu aniversari. Amb el d’enguany, ja en van vint-i-set, tot i que la Diada de celebració pròpiament dita no va començar fins al 2006.
La primera aleta del dia va ser per a un pilar de quatre de presentació. Després d’això, encadenaren quatre castells seguits: el tres de sis, el dos de sis, el quatre de sis amb agulla i un quatre de sis. Tots quatre castells es varen descarregar sense problemes. S’acomiadaren amb un altre pilar de quatre.
Els castellers esperen que aquesta temporada ja sigui de completa normalitat i a poc a poc poder recuperar el to i els castells de fa uns anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.