Presentat a Son Carrió el nou partit polític Unió Independent Carrionera (UICa)

El divendres 24 de març, es va presentar al pati de ca ses Monges de Son Carrió un nou partit polític, Unió Independent Carrionera UICa, el candidat a la batlia i president del partit és el carrioner Miquel Font Rosselló, el qual va dir (entre altres coses) que volen donar visibilitat de Son Carrió dins el municipi i que són una peça més, igual de vàlida que la resta de nuclis. Que volen mantenir l’autonomia amb la gestió de Son Carrió (delegacions) i tenir veu i vot amb les decisions a nivell municipal de serveis, distribució pressupostària, gestió municipal, etc. A més volen fer una política senzilla i vàlida: d’escolta, de Km 0, fer poble i donar suport a tota la gent del poble joves, adults, majors.
La vice-presidenta del nou partit és Cristina López de 29 anys, a la seva intervenció va dir que es considera una persona energètica, vital, que és mare de família, mestra i carrionera. A més, va afegir que ha arribat l’hora de que els més joves s’impliquin més amb les decisions polítiques que afecten a tots i totes per igual. Va informar als assistents que ferien trobades per escoltar i compartit amb la gent els temes que els preocupen.
També es va cedir la paraula al ex-batle Mateu Puigrós que els va animar a seguir endavant. Amb el nou partit de Son Carrió seran tres els nous partits que concorreran per primera vegada a les Eleccions Municipals del terme municipal de Sant Llorenç des Cardassar.

Un pensament a “Presentat a Son Carrió el nou partit polític Unió Independent Carrionera (UICa)

  1. Ja comencem a treballar en el posicionament de les graelles de sortida. Suposo que en arribar a meta es repartiran els trofeus d’alcaldies i regidors. Que la vida s’ha posat molt costa amunt i en temps de guerra qualsevol trinxera és bona per arribar a final de mes. I faltant un pilot de l’altura d’en Mateu qui sap qui s’en pot dur sa pole.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.