Presentació del nou partit Per Balears

Pareix que les cartes per a les properes eleccions de Sant Llorenç ja estan definitivament boca amunt i després de les confirmacions de PP, PSIB, Més, UICa, Gent per sa Coma-Cala Millor-s’Illot, ara és el torn de Per Balears. Així el quadrant de partits polítics que se presentaran a les eleccions, com no hi hagi alguna sorpresa més inesperada, ja estaria tancat.

El partit Per Balears serà encapçalat finalment després de molts rumors per Antònia Bauzà Fil i Nofre Garcia Prohens (per aquest ordre), ambdós coincidents en l’actual equip de Govern, encara que en partits diferents (Gisca i regidor no adscrit sense grup polític, després d’abandonar el PI, respectivament), La presentació del partit es farà el proper divendres, 31 de març,  a les 20 hores a l’estació de Sant Llorenç.

Com podem veure enguany les eleccions amb tantes cares noves seran més incertes que mai i molt emocionants en les quals els possibles pactes potser al final tenguin molt a dir. Des de Card.cat seguirem de ben a prop l’esdeveniment i vos en tendrem informats. Per ara continuarem amb les entrevistes de Magdalena Ordinas de cada candidat i ja estem preparant les dues taules rodones de cara a les properes eleccions (una a sa Costa i una altra a Sant Llorenç). De la mateixa manera, si ens animam i els candidats s’hi avenen ens fa ganes fer unes entrevistes en format radiofònic íntim per conèixer de primera mà i de ben a prop tots els candidats.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.