El CE Manacor serà guardonat amb l’A d’Or de S’Agricola l’any del seu centenari

El passat dimarts dia 28 de març, la Junta Directiva de l’Associació Cultural S’Agricola de Manacor va decidir atorgar la màxima distinció de l’entitat, l’A d’Or, al CE Manacor, el club de futbol més representatiu de la ciutat de Manacor, que aquest any celebra el seu centenari.
L’A d’Or es concedeix a persones o entitats nascudes o arrelades a Manacor, que destaquin pels seus valors ètics en la seva professió o activitat, i que contribueixin a la difusió del nom de Manacor a l’exterior.
Sens dubte, el CE Manacor és un fidel mereixedor d’aquest prestigiós guardó.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.