Presentat el nou partit polític XBalears i la candidata a la batlia llorencina Antònia Bauzà

El divendres 31 d’octubre, va tenir lloc a l’Estació de Sant Llorenç la presentació oficial del nou partit polític Per Balears. Un partit que es defineix com un projecte nou, d’àmbit regionalista, de centre, integrador i que vol la representació de les 4 illes.
Va donar la benvinguda als assistents i inaugurà l’acta de presentació Antoni Aguilar, president del partit a Sant Llorenç el qual va agrair l’assistència del prop de centenar de persones que assistiren a l’acte. Seguidament va cedir la paraula a Pere Soler, president de Per Balears autonòmic, el qual va començar parlant de la seva trajectòria personal, per a continuació explicar els projectes del partit per a les quatre illes, i va definir el nou partit com un partit de centre i regionalista i que el projecte de XBalears, és treballar exclusivament per a la gent de les Illes Balears. A continuació va cedir la paraula a Nofre Garcia, segon de la llisa XBalears Sant Llorenç a les properes eleccions municipals.
En Nofre va fer un repàs de la seva trajectòria política els darrers quatre anys dins l’actual legislatura.
Finalment, es va donar la paraula a la candidata a la batlia Antònia Bauzà, la qual va dir que havien passat 12 anys de la seva primera participació en la política local, i que des de fa 8 anys  ha estat a l’equip de govern del seu poble. Que ha suposat una gran experiència i que comença una nova etapa que afronta amb la mateixa il·lusió i ganes de la primera vegada. A la seva intervenció va afegir que durant els propers dos mesos aniran presentat la proposta del seu nou partit que estarà basada amb el compromís de resoldre una sèrie de reptes que té el poble i que no es podrà resoldre d’altra manera que no sigui aplicant el concepte d’administració oberta, participació ciutadana, transparència i treball en equip del qual hi formen part tots els residents de Sant Llorenç des Cardassar. Tancà el seu discurs donant les gràcies a tots els presents i acabar dient que el projecte de XBalears hi és, té ganes, té experiència, té força, té energia i sobretot té ganes de comptar amb tots.

Un pensament a “Presentat el nou partit polític XBalears i la candidata a la batlia llorencina Antònia Bauzà

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.